El nostre restaurant present al Sopar de les Estrelles

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme a Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme va organitzar, el passat 27 de setembre, al Museu Nacional d’Art de Catalunya, “El Sopar de les Estrelles“.

Va ser un esdeveniment únic i irrepetible que va tenir lloc a Catalunya per primera vegada i que s’adreçava a professionals del sector turístic, i el nostre restaurant va participar-hi en representació de la Cuina Volcànica.

L’acte va ser un homenatge als cuiners, protagonistes de la gastronomia catalana, i va comptar amb una àmplia representació de professionals membres de col·lectius de cuina, de cuina catalana, de restaurants amb estrelles Michelin i de la xarxa Slow Food.

La gala del Sopar de les Estrelles va comptar amb l’assistència del president de la Generalitat, el Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont; del conseller d’Empresa i Coneixement, l’Honorable Sr. Jordi Baiget, i de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l’Honorable Sra. Meritxell Serret, entre altres autoritats.

Veure la imatge destacada original

El Restaurant Font Moixina rep el diploma del segell Venda de Proximitat Circuit Curt

En un acte celebrat aquest matí a Girona, la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, juntament amb la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG), ha entregat els diplomes de reconeixement del segell Venda de Proximitat Circuit Curt als restauradors de les comarques gironines adherits durant la primera fase de la campanya, entre els quals es trobava en Miquel Alongina en representació del Restaurant Font Moixina.

La Venda de Proximitat Circuit Curt és la que duen a terme productors o agrupacions de productors agraris en favor del consumidor final. Amb la voluntat de potenciar el producte de proximitat, al Restaurant Font Moixina elaborem tots els nostres plats d’acord amb els criteris establerts per aquest Segell per tal d’oferir la màxima qualitat als nostres clients.

Més informació sobre la Venda de Proximitat Segell Curt