El nostre restaurant present al Sopar de les Estrelles

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme a Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme va organitzar, el passat 27 de setembre, al Museu Nacional d’Art de Catalunya, “El Sopar de les Estrelles“.

Va ser un esdeveniment únic i irrepetible que va tenir lloc a Catalunya per primera vegada i que s’adreçava a professionals del sector turístic, i el nostre restaurant va participar-hi en representació de la Cuina Volcànica.

L’acte va ser un homenatge als cuiners, protagonistes de la gastronomia catalana, i va comptar amb una àmplia representació de professionals membres de col·lectius de cuina, de cuina catalana, de restaurants amb estrelles Michelin i de la xarxa Slow Food.

La gala del Sopar de les Estrelles va comptar amb l’assistència del president de la Generalitat, el Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont; del conseller d’Empresa i Coneixement, l’Honorable Sr. Jordi Baiget, i de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l’Honorable Sra. Meritxell Serret, entre altres autoritats.

Veure la imatge destacada original